CHP İL TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ

CHP İL TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bartın İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı'nın Genel Merkez kararı ile görevden alınmasının ardından CHP Bartın İl Teşkilatı topluca istifa etti.
"Örgütler olmazsa genel merkez de olmaz." diyen CHP İl Başkanı Hatice İlknur Erkan'ın istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada "27 Kasım 2018 Tarihinde Cumhuriyet Halk Partimizin ilçe başkanı sayın Hacı Gölbucaklı Genel Merkez tarafında görevden alınmıştır.Yıllardır partisi için değişik görevlerde bir nefer olarak çalışmış bir kişi olan Sayın Gölbucaklı ile ilgili partimizin il başkanlığına iletilmiş herhangi bir şikayet dilekçesi bulunmamasına rağmen yapılan bu eylemin nedeni anlaşılamamıştır. Geçtiğimiz Cumhuriyet Bayramı'nda milletvekilimiz Aysu Bankoğlu ile basit bir sürtüşmesi olduğu duyumları alınmıştır.İstanbul'da bulunduğum 29 Ekim 2018 tarihinde saat 21,30 - 22,00 civarında sayın Aysu Bankoğlu tarafından telefonla arandım. bana, "İlçe başkanını derhal görevden al, almaz ve benimle savaş istersen seni de görevden alırım." dedi.
Bu konuşmayı siyasi nezaketin dışında olmasına rağmen siyasetteki yeniliğini düşünerek, İstanbul'da olduğumu gelince görüşeceğimizi belirttim. Vekil olduğu günden beri, her türlü davetimize rağmen partiye gelmediği için kendisi ile yüz yüze konuşulamamış ve kendisi tarafından da tekrar bir istek gelmemiştir. dönünce yapılan parti içi araştırmada önemli bir hadisenin olmadığına ve herhangi bir dilekçe de olmadığından bir yaptırım yapılmamıştır.
Gelinen bu durumda genel merkezin, vekilin beyanına dayanarak ilçe başkanımızı görevden aldığını düşünmekteyim. hiçbir siyasi tecrübeye sahip olmayan bir vekilin sözü ile senelerce partisine hizmeti olanların hiç araştırılıp soruşturulmadan görevden alınmasını kınıyorum. Vekilimizin şimdi bulunduğu makama il ve ilçe yönetimlerinin özverili çalışması ile geldiğini asla unutmamasını önemle hatırlatırım. Sürekli olarak "liyakat" tan bahseden ve tüm konuşmalarında gerek genel başkan ve basın sözcüsü tarafında sıkça kullanılan bu kelimenin partimiz içinde gerçek anlamını bulamadığını ve yapılan örgütü dışlayan anti-demokratik demokratik davranışlarını kınıyorum. Anlaşılan şudur ki genel merkezimiz birkaç kişinin idaresinde örgütün, kişilerin arkasında değerlendirildiği bir düşünceye sahip olduğu bir yapıya bürünmüştür.
Şu asla unutulmamalıdır ki örgütler olmazsa genel merkez de olmaz. Kendi başınıza yürüyeceğiniz bu yolda sizlere hayırlı yolculuklar diliyor ve bu şekildeki bir zihniyetle birlikte çalışmayı reddediyor ve il başkanlığı görevimden istifa ediyorum."

  • 2018-12-10 13:01:51 tarihinde eklendi.

SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ:


Yorumlar
BİR YORUM YAZ
Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...
Bartın’da ticaret kervanına bir yenisi daha eklendi…
Sevgililer Gününde Nikah Kıydılar....
Bartın Valiliği çocuklara  çakmak, çakmak gazı, bally, derby ve tiner gibi  insan sağlığına  zararlı uçucu maddelerin  satışının yasaklanması hakkında karar aldı.
Konuyu bir bilene soralım ve okurlarımızı bilgilendirelim dediğimiz noktada da karşımıza Bartın’da bu tedavileri uygulayan başarılı bir doktor olan Gülşah Aslan çıktı. Kendisine bu tedavi yöntemleri ile ilgili olarak akıllardaki neredeyse tüm soruları sor
TTK tarafından ilk kez 2013'te Amasra maden ocaklarında denenen ve başarılı sonuç alınmasıyla diğer müesseselerde de uygulanmaya başlanan mekanize kazı sistemiyle üretim yüzde 100 artı...
BARTIN’ın Amasra ilçesinde limanda denize devrilen otomobildeki 2 kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı. 
4 Mart'ta Bartın'a geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı netleşti. AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Pazartesi Günü Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyeceği açıklandı.
Bartın'da bu gece hava sıcaklığı -3 derece olacak. Özellikle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
Her seçim döneminde siyasetin odak noktası olan Kozcağız 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde yine siyasi kulisler ve çevrelerin odak noktası durumunda.