GÜNDEM

KORANAVİRÜS KABUSU

KORANAVİRÜS KABUSU

Karantinaya alınan yerler var...

 

Ulus İlçesi Kumluca Yeni Mahalle Yeni Afet Konutları A1 ve F1 Bloklarında nişan töreni sonrası pozitif vakalar görülmüş ve sözkonusu vatandaşlar tedavi altına alındılar.

 

 

Farklı dairelerde bulaş olması sebebiyle vaka sayısında artma riski olması değerlendirilmiş ve bulaşın önlenebilmesi için sosyal izolasyonun sağlanması amacıyla 06.07.2020 tarih saat 13:30 itibariyle söz konusu A1 ve F1 bloklarında oturan kişilerin ikametlerinde kalmasının sağlanmasına, apartmana başkalarının girişine izin verilmemesine ve karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verildi.

 

Yapılan incelemeler ve filyasyon çalışmaları sonucunda Kirsinler köyünde nişan töreni sonrası COVID-19 pandemisi vakalarının görülmesi ve yayılarak vatandaşlarımızın sağlığını tehdit etmesini engellemek amacıyla Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 27. ve 72. maddeleri kapsamında 06.07.2020 tarih saat 13:30 itibariyle Kirsinler köyünde ikinci bir karara kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.

  • 2020-07-09 09:23:24 tarihinde eklendi.

SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ:


Yorumlar
BİR YORUM YAZ
Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...
Bartın’da ticaret kervanına bir yenisi daha eklendi…
Sevgililer Gününde Nikah Kıydılar....
Bartın Valiliği çocuklara  çakmak, çakmak gazı, bally, derby ve tiner gibi  insan sağlığına  zararlı uçucu maddelerin  satışının yasaklanması hakkında karar aldı.
Konuyu bir bilene soralım ve okurlarımızı bilgilendirelim dediğimiz noktada da karşımıza Bartın’da bu tedavileri uygulayan başarılı bir doktor olan Gülşah Aslan çıktı. Kendisine bu tedavi yöntemleri ile ilgili olarak akıllardaki neredeyse tüm soruları sor
BARTIN’ın Amasra ilçesinde limanda denize devrilen otomobildeki 2 kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı. 
TTK tarafından ilk kez 2013'te Amasra maden ocaklarında denenen ve başarılı sonuç alınmasıyla diğer müesseselerde de uygulanmaya başlanan mekanize kazı sistemiyle üretim yüzde 100 artı...
4 Mart'ta Bartın'a geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı netleşti. AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Pazartesi Günü Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyeceği açıklandı.
Bartın'da bu gece hava sıcaklığı -3 derece olacak. Özellikle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
Her seçim döneminde siyasetin odak noktası olan Kozcağız 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde yine siyasi kulisler ve çevrelerin odak noktası durumunda.