GÜNDEM

PETLAS'TAN ALINAN KIŞ LASTİKLERİNDE "4 AL 3 ÖDE KAMPANYASI" BAŞLADI

PETLAS'TAN ALINAN KIŞ LASTİKLERİNDE "4 AL 3 ÖDE KAMPANYASI" BAŞLADI

 

Gölbucağı Mahallesi Sanayi Sitesinde hizmet veren Petlas Emirgür Oto Lastik Bölge Bayii Sahibi Erkan Açmalı, " Kışlık lastik satışlarımızla aracınızı kışa hazırlıyoruz. Müşterilerimize 31 Aralık'a kadar alacağı her dört lastikten birini bedava veriyoruz" dedi. 

4 ALAN 3 ÖDER KAMPANYASI

Kampanya, yüzde 100 yerli sermaye, yerli Ar-Ge, yerli teknoloji ve yerli iş gücü ile geliştirilen ve Petlas fabrikasında üretilen Petlas ve Starmaxx marka kış lastiklerinde geçerli. Kampanya kapsamında, Petlas yetkili satıcılarından satın alınacak binek otomobil, 4x4-SUV ve hafif ticari araç lastikleri için her 4 lastik alımında yüzde 25 indirim sağlanıyor. Petlas'ın 4 alan 3 öder kampanyası, 31 Aralık 2020 tarihine dek sürecek. 

Sanayi Sitesinde hizmet veren Petlas Emirgür Oto Lastik Bölge Bayii Sahibi Erkan Açmalı, "Müşterilerimizin Türkiye genelindeki Petlas tabelalı bayilerimizden 31 Aralık'a kadar alacağı her dört lastikten birini bedava veriyoruz." ifadelerini kullandı. Kampanyanın, tüketicilerin aile ekonomisi için olduğu kadar, yol güvenliği açısından da önem taşıdığını belirten Erkan Açmalı, "Kışlık lastik satışlarımızla da aracınızı kışa hazırlıyoruz, İş makinası lastiği, ağır vasıta, kamyon, kamyonet lastiği, lastik tamiri, balans ayarı, jant, aku sarj  ve satışı hizmetleriyle yanınızdayız. Ayrıca ücretsiz lastik otelimiz mevcut. Ülkemizde özellikle kış lastiği kullanımının zorunlu olduğu zamanlar için müşterilerimizi kış lastiklerini en ekonomik fiyatlarla sahip olabilmeleri ve bu sayede kış koşullarında yollarda güvenle seyretmeleri için çalışıyoruz.  4 alan 3 öder kampanyamızla cazip fiyat avantajı sunuyoruz." bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızı sanayi sitesinde bulunan dükkanımıza bekleriz" dedi.

Adres: Gölbucağı Mahallesi Sanayi Sitesi 138. Sokak No: 3 Bartın

Tel: 0 544 519 86 66 - 0 378 227 02 16

web: www.emirgurotolastik.com

 

  • 2020-10-14 11:16:40 tarihinde eklendi.

SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ:


Yorumlar
BİR YORUM YAZ
Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...
Bartın’da ticaret kervanına bir yenisi daha eklendi…
Sevgililer Gününde Nikah Kıydılar....
Bartın Valiliği çocuklara  çakmak, çakmak gazı, bally, derby ve tiner gibi  insan sağlığına  zararlı uçucu maddelerin  satışının yasaklanması hakkında karar aldı.
Konuyu bir bilene soralım ve okurlarımızı bilgilendirelim dediğimiz noktada da karşımıza Bartın’da bu tedavileri uygulayan başarılı bir doktor olan Gülşah Aslan çıktı. Kendisine bu tedavi yöntemleri ile ilgili olarak akıllardaki neredeyse tüm soruları sor
TTK tarafından ilk kez 2013'te Amasra maden ocaklarında denenen ve başarılı sonuç alınmasıyla diğer müesseselerde de uygulanmaya başlanan mekanize kazı sistemiyle üretim yüzde 100 artı...
BARTIN’ın Amasra ilçesinde limanda denize devrilen otomobildeki 2 kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı. 
4 Mart'ta Bartın'a geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı netleşti. AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Pazartesi Günü Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyeceği açıklandı.
Bartın'da bu gece hava sıcaklığı -3 derece olacak. Özellikle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
Her seçim döneminde siyasetin odak noktası olan Kozcağız 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde yine siyasi kulisler ve çevrelerin odak noktası durumunda.