KALAYCI’DAN HABERLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ…

KALAYCI’DAN HABERLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ…

A Haber’in Bartın gündemine bomba gibi düşen, “AK Parti’nin Bartın’da belediye başkan adayı göstermeyerek MHP’nin adayını destekleyeceği” yönündeki haberini değerlendiren AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Şu an itibariyle Bartın’da ittifak söz konusu değil” dedi.
 
AK Parti İl Başkanı Kalaycı’ya, A Haber’den Fatih Atik’in hazırladığı ve AK Parti’nin, arasında Bartın’ın da bulunduğu bazı illerde belediye başkan adayı göstermeyerek Cumhur İttifakı’ndaki partneri MHP’nin adaylarını destekleyeceği yönündeki haberi nasıl değerlendirdiğini ve bu konuda AK Parti Genel Merkezi’nden kendilerine bir telkin ya da talimat gelip gelmediğini sorduk.
31 Mart yerel seçimlerine yönelik hazırlıkların devam ettiğine dikkat çeken Kalaycı, Genel Başkanlar ve kurmaylar düzeyinde süren ittifak görüşmelerinin ayrıntılarına şu an itibariyle tam olarak vakıf olmadıklarını söyledi. Kalaycı, “Ancak, yaptığım görüşmeler neticesinde şunu açıkça söyleyebilirim ki, şu an itibariyle Bartın için bir ittifak sözkonusu değil” diyerek Yusuf Ziya Aldatmaz'ın adaylık sürecinin devam ettiğine dikkat çekti.
Kalaycı, Cumhur ittifakı konusunda ve partisinin hangi illerde aday çıkartıp hangisinde çıkartmayacağına ilişkin açıklamaların Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat yapıldığına ve bundan sonra da yapılmaya devam edileceğini söyledi..

  • 2018-12-10 12:02:34 tarihinde eklendi.

SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ:


Yorumlar
BİR YORUM YAZ
Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...
Bartın’da ticaret kervanına bir yenisi daha eklendi…
Sevgililer Gününde Nikah Kıydılar....
Bartın Valiliği çocuklara  çakmak, çakmak gazı, bally, derby ve tiner gibi  insan sağlığına  zararlı uçucu maddelerin  satışının yasaklanması hakkında karar aldı.
Konuyu bir bilene soralım ve okurlarımızı bilgilendirelim dediğimiz noktada da karşımıza Bartın’da bu tedavileri uygulayan başarılı bir doktor olan Gülşah Aslan çıktı. Kendisine bu tedavi yöntemleri ile ilgili olarak akıllardaki neredeyse tüm soruları sor
TTK tarafından ilk kez 2013'te Amasra maden ocaklarında denenen ve başarılı sonuç alınmasıyla diğer müesseselerde de uygulanmaya başlanan mekanize kazı sistemiyle üretim yüzde 100 artı...
BARTIN’ın Amasra ilçesinde limanda denize devrilen otomobildeki 2 kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı. 
4 Mart'ta Bartın'a geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı netleşti. AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Pazartesi Günü Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyeceği açıklandı.
Bartın'da bu gece hava sıcaklığı -3 derece olacak. Özellikle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
Her seçim döneminde siyasetin odak noktası olan Kozcağız 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde yine siyasi kulisler ve çevrelerin odak noktası durumunda.