Yalçınkaya ziyaretlerine devam ediyor

Yalçınkaya ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya seçim çalışmaları kapsamında Çaydüzü ve Gürgenpınarı mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yoğun katılımla gerçekleşen mahalle buluşmalarında konuşan Yalçınkaya açıklamasında şunları söyledi; “Vatandaş hizmet beklerken, sorunlarına çözüm ararken belediyenin bütçesi tasarruflu kullanılmıyor. Har vurup harman savuruyorlar. İsraftan, gösterişten kaçınmıyorlar. Halkın parasını halka hizmet için kullanmıyorlar. Gündüzleri kahvaltı veriyorlar. Akşamları etli pilav dağıtıyorlar. Bununla da yetinmiyorlar. Sabahları da çorba dağıtmaya başladılar. Yediyorlar, içiriyorlar. Bir taraftan bütün billboardlar resimleriyle donatılmış durumda. Halkın bütçesini kişisel reklamları için seçim yatırımı olarak kullanıyorlar. Har vurup harman savurdukları bu paralar halkın parası. Bu halk hizmet bekliyor. Sorunlarının çözüme kavuşmasını istiyor. Bu paralar kişisel çıkarlarınız için değil halka hizmet için harcanmalı. Devlet bu parayı reklam yap diye değil, hizmet yap diye gönderiyor. Bartın Belediyesinin yeterli bütçesi var. Belediye bütçesini gösteriş ve israftan uzak bir şekilde doğru ve akıllıca kullanırsan, Bartın'da halkın beklediği hizmetleri yapma fırsatı bulursun. Belediyenin gelirinin, fakirin, fukaranın, yetimin hakkı olduğunu düşünürsen, halkın parası olduğunu düşünürsen, israftan kaçınırsan bu bilinçle harcarsan belediyenin bütçesi hizmet olarak halka geri döner. Ama gösteriş yapmayacaksın. İsraftan, şatafat ve debdebeden uzak duracaksın. Bütçeyi kişisel çıkar ve menfaatin için harcamayacaksın. Halkın bütçesini kimseyi ötekileştirmeden eşit ve adil bir anlayışla yine halk için harcayacaksın.

"Ben boş konuşmam, beni tanıyan tanır"
Beni en iyi sizler biliyorsunuz. Sizleri hiçbir zaman yanıltmadım. Her zaman yanınızda oldum. İyi gününüzde de kötü gününüzde de, hastalığınızda da hep yanınızdaydım. Her zaman her konuda sizlerin yanında olarak, sizlerin güvenini kazanmış birisi olarak bir kez daha sizlerin huzurunda açık yüreklilikle, tüm samimiyetimle söz veriyorum. Allah bana 31 Mart'ta sandıktan çıkıp Bartın'a hizmet etme nasip ederse, sizlerin destek ve katkılarıyla bu sandıktan çıkıp o koltuğa oturduğum andan itibaren namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Halkının beklediği bütün hizmetleri harfiyen yapacağım. Ben boş konuşmam, beni tanıyan tanır. Beni her zaman doğruları söylerim. Her zaman da yapabileceğimi vaat ederim. Bilgim, birikimim ve tecrübemle daha yaşanabilir bir Bartın için birlikte çalışacağız. Doğruya doğru, dosdoğru bir insan olarak buna söz veriyorum. Bana inanın ve güvenin.31 Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerde elinizi vicdanınıza koyarak Bartın için yaşanabilir yarınlar için oyunuzu kullanın. Desteğinizi ve katkınızı eksik etmeyin. Bana güvenin. Bartın'nın Rıza'sına sahip çıkın."

  • 2024-02-12 11:07:19 tarihinde eklendi.

SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ:


Yorumlar
BİR YORUM YAZ
Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...
Bartın Valiliği çocuklara  çakmak, çakmak gazı, bally, derby ve tiner gibi  insan sağlığına  zararlı uçucu maddelerin  satışının yasaklanması hakkında karar aldı.
Bartın’da ticaret kervanına bir yenisi daha eklendi…
Sevgililer Gününde Nikah Kıydılar....
Konuyu bir bilene soralım ve okurlarımızı bilgilendirelim dediğimiz noktada da karşımıza Bartın’da bu tedavileri uygulayan başarılı bir doktor olan Gülşah Aslan çıktı. Kendisine bu tedavi yöntemleri ile ilgili olarak akıllardaki neredeyse tüm soruları sor
4 Mart'ta Bartın'a geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı netleşti. AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Pazartesi Günü Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleyeceği açıklandı.
Dongul’a teslim edildi. Mektuplar Afrin’de ki Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere postalanacak.
BARTIN’ın Amasra ilçesinde limanda denize devrilen otomobildeki 2 kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı. 
TTK tarafından ilk kez 2013'te Amasra maden ocaklarında denenen ve başarılı sonuç alınmasıyla diğer müesseselerde de uygulanmaya başlanan mekanize kazı sistemiyle üretim yüzde 100 artı...
Bartın'da bu gece hava sıcaklığı -3 derece olacak. Özellikle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.